Det blev til en sejr for Suzuki Motorsport, da Anders Lysen/Henrik Dernoff (Sorø/Ringsted) søndag stillede til start i anden afdeling af Yokohama Mesterskabet Øst, som var henlagt til området ved Rødbyhavn, hvor den kommende Femern-forbindelse skal anlægges.

”Der har været nogle løbsaflysninger for nyligt, og så var det dejligt at se, at der var nogle ildsjæle, som var hurtige til at få skabt et erstatningsløb i et område, hvor der ikke er blevet kørt før,” fortæller Anders Lysen. ”Det var en spændende hastighedsprøve, de havde fundet, for der var både nogle ligeud-strækninger, og to grusstykker, hvor der dog var nogle huller.”

Anders Lysen/Henrik Dernoff fik ikke den bedste start på dagen, da de satte over et halvt minut til i forhold til hurtigste mandskab generelt.

”Der var en defekt sensor, så jeg måtte køre med halv gas, så vi endte med at mangle 38 sekunder i forhold til dem, der var hurtigst,” fortæller Anders Lysen. ”Der blev kørt stærkt, men da vi fik rettet fejlen til det andet af de fire heats, kørte bilen super godt.”

”Der var også et rigtig godt samarbejde mellem Henrik og jeg. Nu har jeg fået siddet nogle kilometer i bilen og fået den ind under huden, og det lover godt for resten af sæsonen.”

Det blev til en sejr i to-liters klassen, men tidstabet i første heat betød, at Anders Lysen/Henrik Dernoff var mindre end fire sekunder fra at komme i top 3 i generalklassementet.

Det blev til en klassesejr for Anders Lysen og Henrik Dernoff (foto Flemming Jensen).